ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξελίξεις για την υπόθεση Β.Μάγγου – Κατηγορητήριο για βασανιστήρια στους αστυνομικούς

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε 6 αστυνομικούς από τον Ανακριτή σχετικά με την υπόθεση θανάτου του Βασίλη Μάγγου

Εξελίξεις για την υπόθεση Β.Μάγγου – Κατηγορητήριο για βασανιστήρια στους αστυνομικούς

Σημαντικές εξελίξεις έχουν προκύψει στην υπόθεση του θανάτου του Βασίλη Μάγγου, ο οποίος απεβίωσε στις 13 Ιουλίου 2020 μετά από τη σύλληψη του από αστυνομικούς.

Ο πατέρας του, Γιάννης Μάγγος, γνωστοποίησε με ανάρτηση στα social media, πως με Διάταξη του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου έξι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Μαγνησίας (τέσσερις της ΟΠΚΕ και δύο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας) κατηγορούνται για βασανιστήρια κατά συναυτουργία και κατά συρροή, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατά συρροή, έκθεση κατά συναυτουργία και παράνομη κατακράτηση κατά συναυτουργία.

Σημειώνεται πως η κατά συρροή κατηγορία αφορά τους τέσσερις πρώτους, δηλαδή τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Όπως αναφέρεται στη Διάταξη, προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής των κατηγορουμένων για τις πράξεις που κατηγορούνται, εκ των οποίων η πρώτη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος τέλεσης νέων εγκλημάτων και να εξασφαλιστεί η εμφάνισή τους στο ακροατήριο του Δικαστηρίου, επιβλήθηκαν εις βάρος τους περιοριστικοί όροι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα τους επιβλήθηκε: απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα και παροχή εκ μέρους τους εγγυοδοσίας ενός συγκεκριμένου χρηματικού ποσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.