ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

H εξέγερση των ΜΑΤ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κατεστάλη: Πήραν πίσω την απόφασή τους και πάνε γήπεδο (upd)

Είχαν υποστηρίξει ότι θα μεταβούν μόνο αν σημειωθούν επεισόδια

H εξέγερση των ΜΑΤ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κατεστάλη: Πήραν πίσω την απόφασή τους και πάνε γήπεδο (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 17:21) Πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ αρνήθηκαν να πάνε στο γήπεδο του ΠΑΟ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου τους στου Ρέντη, μια εξέγερση που εν τέλη κατεστάλη. 

Η «λευκή απεργία» στα ΜΑΤ έγινε με πρωτοβουλία των ίδιων των αστυνομικών που καλούνται να υπηρετούν σε μέτρα τάξης στα γήπεδα. Δηλαδή, δεν τελεί υπό την «ομπρέλα» των συνδικαλιστικών ενώσεων των αστυνομικών.

Έτσι, λοιπόν, το απόγευμα της Πέμπτης (14/12) πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν πάρει εντολή να μεταβούν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού για τον αγώνα απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, αρνήθηκαν να πάνε. Όπως είπαν, θα μεταβούν μόνον εφόσον σημειωθούν επεισόδια.

Λίγο αργότερα ωστόσο, κλήθηκαν στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. οι προϊστάμενοι των διμοιριών και στη συνέχεια, έπειτα από διαβουλεύσεις, οι διμοιρίες κατευθύνθηκαν κανονικά στο πόστο τους, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το ματς ξεκινάει στις 19:45.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της κάλεσε τους φιλάθλους να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή ως προς τη συμπεριφορά του στον αποψινό (14/12, 19:45) αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» απηύθυνε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε επίσημη ανακοίνωσή της.

Οι «πράσινοι» τονίζουν πως ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί «υψηλού κινδύνου» απ’ την UEFA η οποία θα είναι πολύ σχολαστική σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών, ενώ συμπληρώνουν πως η ΠΑΕ «…θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων εντοπιστούν να ζημιώνουν την ομάδα με τη συμπεριφορά τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.