ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανατριχιάζει ο Σύρος «πρόσφυγας»: «Τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω, επέλεγα τις μικροκαμωμένες»

Αμετανόητος ο Σύρος που προσπαθούσε να βιάσει γυναίκες

Ανατριχιάζει ο Σύρος «πρόσφυγας»:  «Τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω, επέλεγα τις μικροκαμωμένες»

Aμετανόητος εμφανίστηκε στην απολογία του στους αστυνομικούς ο Σύρος «πρόσφυγας», καθώς ομολόγησε στους αστυνομικούς πως «τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω».

Ο αμετανόητος «πρόσφυγας» που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές είπε επίσης ότι επέλεγε τις μικροκαμωμένες.

Σε βάρος του 23χρονος από τη Συρία που ήταν στην Ελλάδα ως «πρόσφυγας μετανάστης» ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Να θυμίσουμε ότι συνελήφθη μετά τις καταγγελίες για αλλεπάλληλες επιθέσεις σε βάρος γυναικών με σκοπό να τις βιάσει, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Παράλληλα ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή. Πήρε προθεσμία για την Παρασκευή 24/11, στις 11 το πρωί, στην 22η Ανακρίτρια. Υπενθυμίζεται, ότι ο νεαρός άνδρας είχε καταδικαστεί για το ίδιο αδίκημα στο παρελθόν και μάλιστα είχε προφυλακιστεί, ενώ πριν από τρεις μήνες αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Γρεβενών. 

Το ιστορικό 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) όταν ο άγνωστος προσέγγισε μία 13χρονη, την έπιασε από τη μέση και προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ευτυχώς το κορίτσι έβαλε τις φωνές και κατάφερε να ξεφύγει.

Δύο ημέρες μετά, δηλαδή στις 20 Νοεμβρίου, μια κοπέλα 29 ετών μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ημέρα, 10 λεπτά αργότερα, μάλλον ο ίδιος δράστης, έστησε καρτέρι και στην Ζωοδόχου Πηγής. Την ώρα που περνούσε από το σημείο μία 27χρονη της όρμησε και της έκλεισε το στόμα. Το θύμα προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ελευθερωθεί με τον άνδρα να αποχωρεί τρέχοντας. Η έρευνα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.