ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΕΛ.ΑΣ: Αλλοδαποί πέταξαν τζάμι στο κεφάλι αστυνομικού για να αποφύγουν τη σύλληψη!

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

ΕΛ.ΑΣ: Αλλοδαποί πέταξαν τζάμι στο κεφάλι αστυνομικού για να αποφύγουν τη σύλληψη!

Συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αθήνα 2 αλλοδαποί ηλικίας 38 και 30 ετών, για απόπειρα κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βία κατά υπαλλήλων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από άνδρες τις ΟΠΚΕ.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να έχουν εισέλθει σε κατάστημα- παλαιοπωλείο στην Αθήνα, με σκοπό την κλοπή. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών στο σημείο, έσπασαν τζάμι, προκειμένου να διαφύγουν, τραυματίζοντας έναν εκ των αστυνομικών στο κεφάλι.

Έπειτα, προσπάθησαν να ματαιώσουν με κάθε τρόπο τη σύλληψη τους πετώντας αντικείμενα προς τους αστυνομικούς και τοποθετώντας ως εμπόδια ντουλάπες και καρέκλες που υπήρχαν στο χώρο.

Ανωτέρω αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.