ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΛ.ΑΣ: Ελέγχθησαν πάνω από 12.000 άνθρωποι στην Αγία Βαρβάρα μέσα στο 2023

Ελέγχθηκαν συνολικά 12.032 άτομα και 6.235 οχήματα

ΕΛ.ΑΣ: Ελέγχθησαν πάνω από 12.000 άνθρωποι στην Αγία Βαρβάρα μέσα στο 2023

Καθημερινά η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί επιχειρήσεις σε περιοχές όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά εγκληματικότητας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, από τις τοπικές Διευθύνσεις Αστυνομίας εφαρμόζεται ένα πλέγμα παράλληλων δράσεων όπου κλιμάκια εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, δραστηριοποιούνται σε 24ωρη βάση με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας σε θέματα ασφάλειας, τάξης αλλά και οδηγικής συμπεριφοράς.

Ενδεικτικά, στην περιοχή του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στην Αττική, από την 1η Ιανουαρίου έως την 22η Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν καθημερινές στοχευμένες δράσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων ελέγχθησαν συνολικά 12.032 άτομα και 6.235 οχήματα και προσήχθησαν 677 άτομα.

Παράλληλα, συνελήφθησαν συνολικά 191 άτομα για διάφορα αδικήματα, (μεταξύ των οποίων για καταδικαστικές αποφάσεις, ληστείες, κλοπές, ενδοοικογενειακή βία, ναρκωτικά, όπλα, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κ.λπ.), ανευρέθηκαν 40 κλεμμένα οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 1.859 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημειώνεται από την ΕΛΑΣ: «Οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που αποσκοπούν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, θα συνεχιστούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.