ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοβαρά επεισόδια στα «Προσφυγικά» της Λ.Αλεξάνδρας – 78 συλλήψεις και 7 τραυματίες αστυνομικοί (βίντεο) (upd)

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα

Σοβαρά επεισόδια στα «Προσφυγικά» της Λ.Αλεξάνδρας – 78 συλλήψεις και 7 τραυματίες αστυνομικοί (βίντεο) (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 23:53) Συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης για την εκκένωση της κατάληψης στα «προσφυγικά» της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέχρι αυτή την ώρα έχουν γίνει 78 προσαγωγές, ενώ έχουν τραυματιστεί 7 αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων είναι πιο σοβαρά.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες, ενώ πάνω από 30 άτομα έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ.

Άτομα που βρίσκονταν στο κτίριο «υποδέχτηκαν» τους αστυνομικούς πετώντας τους αντικείμενα από την ταράτσα.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα με τις αστυνομικές δυνάμεις να αδειάζουν το χώρο προχωρώντας στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν στο κτίριο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν σε μία ακόμη αστυνομική επιχείρηση, στην ίδια περιοχή όπου και συνελήφθη ένας 27χρονος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, πρόκειται για τον φερόμενο ως δράστη της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real Group τον περασμένο Ιούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος που συνελήφθη κινείται στον χώρο των αντιεξουσιαστών και φέρεται εκτός από τη φωτιά στα γραφεία της Real να έχει κάνει εμπρηστικές επιθέσεις και σε αυτοκίνητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.