ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΛ.ΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του επίδοξου Πακιστανού βιαστή 69χρονης στον Ωρωπό

Δεν υπάρχει θέμα απέλασης από τη χώρα, σημειώνουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ

ΕΛ.ΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του επίδοξου Πακιστανού βιαστή 69χρονης στον Ωρωπό

Στη δημοσιότητα δίνει η ΕΛΑΣ τα στοιχεία του 23χρονου Πακιστανού «πρόσφυγα»  που προσπάθησε να βιάσει 69χρονη σε παραλία στον Ωρωπό.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία στην Ανακοίνωσή της, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες 23χρονου Πακιστανού  και η ασκηθείσα σε βάρος του ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού, ο οποίος συνελήφθη στις 9 Ιουνίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Πάντως όπως καθησυχάζουν πηγές  της ΕΛ.ΑΣ δεν τίθεται θέμα απέλασης.

Πρόκειται για τον συλληφθέντα: ISHAQ Adil του Shahzad και της Zatoon, γεννηθέντα την 4-11-2000 στο Πακιστάν.

Επειδή η παραπάνω αξιόποινη πράξη προσβάλλει το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας και της γενετήσιας ελευθερίας και αυτοδιάθεσης, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη του παραπάνω εγκλήματος σε βάρος και άλλων θυμάτων και την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με το διερευνώμενο έγκλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22950-39430 του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.