ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθησαν θείος και ανιψιά που διακινούσαν στις πιάτσες των ναρκωτικών μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης

Άκρως σοβαρή υπόθεση για τη Δίωξη Ναρκωτικών με πολλά παρακλάδια

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθησαν θείος και ανιψιά που διακινούσαν στις πιάτσες των ναρκωτικών μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης

Οικογενειακή υπόθεση ήταν η διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης σε περιοχές της Αθήνας. Θείος και ανηψιά ήταν το δίδυμο που συνέλαβε η  Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής μετά από έφοδο που έκανε σε διαμέρισμα στους Αγίους Αναργύρους και εντόπισε 22 κιλά κοκαϊνης, αξίας 6 εκατ. ευρώ. 

Πρόκειται για έναν 48χρονο και την 29χρονη ανηψιά του, ωστόσο σύμφωνα με τους αξιωματικούς της αστυνομίας η υπόθεση έχει παρακλάδια που φτάνουν μέχρι τα καρτέλ της λατινικής Αμερικής.

Το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 28-11-2022 στην Αθήνα και στους Αγίους Αναργύρους, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 ημεδαποί, 29χρονη και 48χρονος, αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση-εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και για παράβαση του νόμου περί όπλων ο τελευταίος.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Κατόπιν των ανωτέρω, μετά από έρευνα στην κατοχή τους και στις οικίες τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• -22- κιλά και -843- γραμμ. κοκαΐνης
• -0,5- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.