Ελευσίνα: Άγνωστος επιτέθηκε σε 26χρονη και προσπάθησε να την βιάσει

Ψάχνουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν τον δράστη

Ελευσίνα: Άγνωστος επιτέθηκε σε 26χρονη και προσπάθησε να την βιάσει

Μία άγρια επίθεση κατά μιας γυναίκας καταγράφηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην Ελευσίνα, όπου ένας άνδρας προσπάθησε να βιάσει μια 26χρονη.

Όλα έγιναν στις 12:30 τα ξημερώματα επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, σε στάση Λεωφορείου, όταν άγνωστος εντόπισε μια νεαρή η οποία βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Ο δράστης της πρότεινε να την μεταφέρει στο σπίτι της με την δίκυκλη μοτοσυκλέτα του, αλλά τελικά σταμάτησε σε οικοδομή επί των οδών Παν. Μιχαήλου και Ανδρέα Φαγαδέα στην Ελευσίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τότε την ακινητοποίησε στο έδαφος, βάζοντας τα γόνατα του επάνω της και με τη χρήση σωματικής βίας, προσπαθούσε να της βγάλει το παντελόνι, πλην όμως δεν τα κατάφερε, καθώς η νεαρή αντιστάθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έλαβαν κατάθεση από την γυναίκα, ενώ ψάχνουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν τον δράστη από τη μοτοσυκλέτα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.