ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελευσίνα: Συμμορία είχε «ρημάξει» θαλαμηγούς και σκάφη – Οι διάλογοι των κακοποιών

«Σκεφτείτε ότι ένα απλό μηχάνημα να κλέψουν από τη γέφυρα μπορεί αν στοιχίσει από 5.000-10.000 ευρώ»

Ελευσίνα: Συμμορία είχε «ρημάξει» θαλαμηγούς και σκάφη – Οι διάλογοι των κακοποιών

Μια συμμορία είχε «ρημάξει» τα σκάφη και τις θαλαμηγούς που βρίσκονταν στην περιοχή της Ελευσίνας.

Στο «φως» ο διάλογος των κακοποιών

-Πρέπει να τα ανοίξουμε αυτό

-Έχει συναγερμό αυτό, το ξέρω

– Έχει κάμερες εδώ ψηλέ

-Δεν έχει άλλη πόρτα

-Αν το κάνουμε δυνατά θα ανοίξει. Θα σπάσει ρε.

-Ένα, δύο…όχι πάμε σε άλλο

Η συμμορία των κακοποιών δεν κατάφερε να ανοίξει το σκάφος με τις κινήσεις τους να καταγράφονται από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Καρέ καρέ η δράση συμμορίας που κλέβει θαλαμηγούς

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η Μαρία Αλεβιζοπούλου για το Star, οι δράστες τραβούν το σχοινί από άλλο σκάφος στη μαρίνα Ελευσίνας και μπαίνουν μέσα.

Ο διαχειριστής σκαφών στη μαρίνα Ελευσίνας, Γιάννης Γουλέλης μιλώντας στο Star ανέφερε: «Σπάσανε τα πατώματα, ντουλάπες, πόρτες, στην προσπάθειά τους να βρούνε ό,τι βρούνε έκαναν και ζημιές στο σκάφος. Φαντάζονταν ότι θα βρούνε χρήματα ή τιμαλφή, στα σκάφη όμως δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Είδα στις κάμερες ότι πήραν χρηματοκιβώτιο και φύγανε, μετά πήρανε μπουφάν…».

Οι δράστες δεν κατάφεραν να γίνου αντιληπτοί παρά το ότι στη μαρίνα υπάρχει φύλαξη. Η πολυμελής (7 άτομα) συμμορία εντόπισαν ένα σκάφος με 4 εξ αυτών να μπαίνουν μέσα σε αυτό και τα υπόλοιπα μέλη είχαν ρόλο τσιλιαδόρου.

«Σκεφτείτε ότι ένα απλό μηχάνημα να κλέψουν από τη γέφυρα μπορεί αν στοιχίσει από 5.000-10.000 ευρώ. Και μόνο με την μεταπώλησή τους να πάρουν τα μισά λεφτά, είναι χρήματα που δεν υπάρχουν ούτε και στα πιο ακριβά σπίτια», τόνισε ο πρόεδρος πληρωμάτων θαλαμηγών, Γιώργος Βάλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας βρίσκεται στα χέρια των Αρχών με τη σύλληψη των δραστών να είναι θέμα χρόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.