ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελεύθερη η γιατρός που χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ σε αθλητές

Είχε συλληφθεί από την Οικονομική Αστυνομία για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ

Ελεύθερη η γιατρός που χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ σε αθλητές

Αφέθηκε ελεύθερη η γιατρός, η οποία συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα από τους άνδρες της οικονομικής Αστυνομίας για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές καθώς και απάτη εις βάρος του ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η εν λόγω γυναίκα είχε στο προφίλ της πληθώρα βίντεο με αθλητές, μοντέλα και influencers, τους οποίους είχε ως πελάτες.

Ανάμεσα στα θύματά της, γνωστός Έλληνας αθλητής του μπάσκετ που υπέστη βλάβη η υγεία του από την παράνομη δραστηριότητα της μικροβιολόγου που εργαζόταν σε Κέντρο Υγείας της Αθήνας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο και διεθνή φόργουορντ, Ντίνο Μήτογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μήτογλου κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2021-2022 τραυματίστηκε και όταν κλήθηκε να περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ βρέθηκε θετικός. Το αποτέλεσμα ήταν να αποκλειστεί από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο της ιταλικής ομάδας όσο και της Εθνικής Ομάδας, ενώ η υπόθεσή του εκκρεμεί στη FIBA. Μάλιστα ο διεθνής φόργουορντ έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος της γιατρού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.