ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν οι δύο άνδρες ηλικίας 30 και 33 ετών που κατηγορούνται για την απαγωγή του 8 μηνών βρέφους στο Αιγάλεω.

Στους δύο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένουν.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα στο σταθμό του μετρό «Αγία Μαρίνα» του Αιγάλεω όταν δύο δημοτικοί αστυνομικοί τους έκριναν ύποπτους λόγω του βρέφους.

Έτσι, τους προσέγγισαν και παράλληλα ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ., με τους πρώτους αστυνομικούς να φτάνουν άμεσα.

Οι δύο άνδρες, αρχικά υποστήριξαν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα.

Όλοι, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και εκεί η γυναίκα κατήγγειλε τους δύο άνδρες για αρπαγή, καθώς εντοπίστηκαν με το μωρό της σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, οι δύο άνδρες στο Αστυνομικό Τμήμα φέρεται να άλλαξαν τα λεγόμενα τους και να υποστήριξαν ότι η μητέρα τους είχε δώσει το μωρό για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, κάτι που ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.