ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

«Εμφανίστηκε» ο πατέρας Αντώνιος – «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί» δηλώνει

«Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις» υποστηρίζει η πρεσβυτέρα

«Εμφανίστηκε» ο πατέρας Αντώνιος – «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί» δηλώνει

Μετά τις συνεχόμενες καταγγελίες κατά του προσώπου του για κακοποίηση παιδιών που διέμεναν στις δομές της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», ο εξαφανισμένος από προσώπου γης πατέρας Αντώνιος εμφανίστηκε.

Όπως δήλωσε στο Star: «Δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;»

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα αναφέρει: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

Δηλώσεις πάντως έκαναν και οι συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου. «Δεν είναι αλήθεια οι καταγγελίες. Πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα», σχολιάζουν.

Υπενθυμίζεται πως κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκονται μετά την κοινή συνέντευξη που έδωσαν στην τηλεόραση, στην οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησαν τα παιδιά για ανυπόστατα ψεύδη.

Η συνέντευξη είχε δοθεί την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ, από τότε ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία… αγνοούνται.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται  οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου». Εκτός από τις καταγγελίες που έρχονται «βροχή» για τις κακοποιήσεις, τόσο από πρώην τρόφιμους της οργάνωσης, όσο και από εργαζομένους, το ίδιο αποκαλυπτικά είναι και τα οικονομικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικονομικός έλεγχος της «Κιβωτού» έδειξε ότι την περίοδο 2017 – 2021, οι δωρεές στην οργάνωση άγγιξαν το αστρονομικό ποσό των 27,7 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, η Οργάνωση έλαβε κρατική επιχορήγηση 100.000 ευρώ το ίδιο χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά, την ώρα που η «Κιβωτός» στο site της ζητούσε συνεχώς δωρεές και μάλιστα εμφάνιζε ελλείψεις στην κάλυψη αναγκών όπως η στέγαση, η θέρμανση και άλλες ανάγκες των δομών που ζητούσε από τους δωρητές να τις καλύψουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.