ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εμπρησμός στην Πάργα: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει εμπρηστή που εμφανίστηκε ξαφνικά με ένα σεντόνι και έβαλε φωτιά

Άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης έβαλε φωτιά στην είσοδο επιχείρησης στην παραλία Λίχνος στην Πάργα

Εμπρησμός στην Πάργα: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει εμπρηστή που εμφανίστηκε ξαφνικά με ένα σεντόνι και έβαλε φωτιά

Βίντεο ντοκουμέντο από την Πάργα, δείχνει καρέ – καρέ τον εμπρησμό που σημειώθηκε σε επιχείρηση, κοντά σε παραλία. 

Άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό, έβαλε φωτιά στην είσοδο επιχείρησης στην παραλία Λίχνος στην Πάργα, στις 02.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Ιουλίου.

Από τη φωτιά υπέστη σοβαρές ζημιές σταθμευμένο ΙΧ, το οποίο ανήκει στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Τη φωτιά κατάφερε και έσβησε ο ιδιοκτήτης με ιδία μέσα, ο οποίος ειδοποιήθηκε για τη φωτιά από τις κάμερες του κλειστού συστήματος που υπάρχουν στην επιχείρηση. Ο δράστης, γνωρίζοντας προφανώς πως στο σημείο υπάρχουν κάμερες, είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του με ένα σεντόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το thespro.gr, προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ τα βίντεο από τις κάμερες του κλειστού συστήματος παρακολούθησης, έχουν παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες εξετάζουν το περιεχόμενό τους, ώστε να καταφέρουν να εντοπίσουν τον άγνωστο δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.