ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εμπρηστική επίθεση πίσω από την έκρηξη στο Μενίδι – Κάμερα δείχνει δύο άνδρες να φεύγουν από το σημείο

Η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Εμπρηστική επίθεση πίσω από την έκρηξη στο Μενίδι – Κάμερα δείχνει δύο άνδρες να φεύγουν από το σημείο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της πυροσβεστικής και της Ασφάλειας για τα αίτια πίσω από την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ξυλουργείο στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής στο οποίο φαίνονται δύο άνδρες να φεύγουν από το σημείο με μια μηχανή λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη. Εξέλιξη που ενισχύει το σενάριο η έκρηξη να οφείλεται σε εμπρησμό.

fotia11
reyma0
menidi_ekriksi__2__2

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό τον οποίο τοποθέτησαν άγνωστοι ισοπεδώνοντας το κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ικονίου και Αγίου Σπυρίδωνος.

Βρέθηκε βαν με λαθραία τσιγάρα στο ξυλουργείο

Οι αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» την καμένη αποθήκη προκειμένου να βρουν στοιχεία που να συνδέονται με τη βομβιστική επίθεση. Έτσι πριν λίγη ώρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα βαν με λαθραία τσιγάρα στο υπόγειο του ξυλουργείου.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως πρόκειται για μια «μαφιόζικου» τύπου επίθεση που είχε στόχο να στείλει μήνυμα στα κυκλώματα που διακινούν λαθραία τσιγάρα.

Μετά από έρευνες στο εσωτερικό του ισοπεδωμένου ξυλουργείου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα λευκό βαν στο εσωτερικό του οποίου βρήκαν ποσότητες με λαθραία τσιγάρα.

Το παράνομο εμπόρευμα μεταφέρεται στην άσφαλεια ενώ κομβική θεωρείται η κατάθεση του ιδιοκτήτη του ξυλουργείου.

menidi_ekriksi__1__2
menidi_ekriksi__2_
menidi_ekriksi__3_
menidi_ekriksi__4_
menidi_ekriksi__1_
menidi_ekriksi__5_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, είναι γνωστό πως η επιχείρηση δεν λειτουργούσε τους τελευταίους μήνες ενώ αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του ξυλουργείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.