ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εμπρηστής στη Μεσσηνία: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 30χρονος

Ο ίδιος δήλωσε πως τον «εξιτάρει να βλέπει τις ρίψεις από τα εναέρια μέσα»

Εμπρηστής στη Μεσσηνία: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 30χρονος

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα (24/07) στις 9:30 το πρωί, έλαβε ο 30χρονος εμπρηστής που την προηγούμενη Τετάρτη ομολόγησε, ότι είχε βάλει φωτιές στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσοκελλαριάς στον δήμο Πύλου Νέστορος στη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος που συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Καλαμάτας, αντιμετωπίζει κακουργηματικού τύπου κατηγορίες για εμπρησμό από πρόθεση σε δημόσια περιουσία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Action24, ο 30χρονος εμπρηστής υποστήριξε στην απολογία του ότι έβαζε τις φωτιές αυτές, καθώς τον εξιτάρει να βλέπει τα εναέρια μέσα (αεροσκάφη και ελικόπτερα) να κάνουν ρίψεις νερού.

Κατόπιν τούτου, ο ίδιος ανέφερε ότι του αρέσει να βλέπει την κινητικότητα των στελεχών της Πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης των πύρινων μετώπων, με τα οχήματα και τις σειρήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.