ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στον Χολαργό – Ο δράστης «άδειασε» την ταμειακή (βίντεο)

Η ληστεία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της περασμένης Τετάρτης

Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στον Χολαργό – Ο δράστης «άδειασε» την ταμειακή (βίντεο)

Τρομακτικές στιγμές έζησε η ιδιοκτήτρια ενός φαρμακείου στον Χολαργό, καθώς έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο, έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του ληστή ο οποίος μπαίνει στο φαρμακείο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας ιατρική μάσκα και κουκούλα αλλά και άσπρα γάντια στα χέρια.

Στη συνέχεια βγάζει ένα πιστόλι και απειλεί τη φαρμακοποιό ζητώντας της να του δώσει τα χρήματα από το ταμείο.

Η γυναίκα όπως φαίνεται και στο βίντεο ανοίγει την ταμειακή μηχανή και του δίνει τα λίγα χαρτονομίσματα που είχε στο ταμείο.

Ο δράστης παίρνει τα χρήματα και φεύγει ατάραχος ενώ κάνει και μια κίνηση για να κρύψει το πιστόλι στην πλάτη του στη ζώνη του παντελονιού του.

Η ληστεία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (18/10) και δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο φαρμακείο γίνεται στόχος ληστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.