ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Επίδαυρος: Καΐκι «ψάρεψε» οβίδα του Πολεμικού Ναυτικού με 800 γραμμάρια ΤΝΤ

Η οβίδα ήταν τύπου ΜΚ1

Επίδαυρος: Καΐκι «ψάρεψε» οβίδα του Πολεμικού Ναυτικού με 800 γραμμάρια ΤΝΤ

Δεν πίστευε στα ματιά του ένας ψαράς στην Επίδαυρο όταν σήκωσε τα δίχτυα του, και διαπίστωσε πως μέσα σε αυτά υπήρχε μια οβίδα!

Η οβίδα ήταν ενεργή και ο ψαράς μέσα σε αυτό που έζησε το πρωί, θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός. Όπως έλεγε ο ίδιος, μόλις σήκωσε τα δίχτυα του, στην Αρχαία Επίδαυρο στην Αργολίδα, διαπίστωσε πως μέσα σε αυτά υπήρχε μια σκουριασμένη οβίδα που άγνωστο πώς, είχε βρεθεί στη θάλασσα.

Χωρίς να χάσει χρόνο και την ψυχραιμία του κίνησε τις διαδικασίες και αργότερα, η οβίδα αποσυναρμολογήθηκε. Ο ίδιος τώρα προσπαθεί να ξεχάσει τα όσα έζησε, σε μια μέρα που αρχικά κυλούσε με τους συνηθισμένους ρυθμούς.

Άναυδος έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός ψαροκάικου στην Αρχαία Επίδαυρο στην Αργολίδα όταν σήκωσε τα δίχτυα του και διαπίστωσε πως αντί για κάποιο ψάρι είχε πιάσει μια οβίδα του Πολεμικού Ναυτικού. Άμεσα ο ψαράς ενημέρωσε το Λιμεναρχείο το οποίο με τη σειρά του ειδοποίησε την αρμόδια υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για την εξουδετέρωση της οβίδας.

Στο σημείο έσπευσαν, πλωτό σκάφος και όχημα του Λιμεναρχείου Κορίνθου, σταθμός του ΕΚΑΒ και Πυροτεχνουργοί που απέκλεισαν την περιοχή στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησαν σε αποσυναρμολόγηση της οβίδας, αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, η οβίδα ήταν τύπου ΜΚ1 του Πολεμικού Ναυτικού και μάλιστα οπλισμένη. Είχε 800 γραμμάρια ΤNT και από καθαρή τύχη δεν εξερράγη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.