ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επιμένει στην αθωότητά του ο Η.Μίχος – «Δεν έχει βρεθεί τίποτα που να αποδεικνύει τη μαστροπεία» λέει η δικηγόρος του

«Έχει αποδεχτεί την πράξη της ασέλγειας, αλλά μέχρι εκεί», είπε η δικηγόρος του Ηλία Μίχου

Επιμένει στην αθωότητά του ο Η.Μίχος – «Δεν έχει βρεθεί τίποτα που να αποδεικνύει τη μαστροπεία» λέει η δικηγόρος του

Την στιγμή που οι εξελίξεις για την υπόθεση της μαστροπείας και των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό είναι ραγδαίες και γίνονται συλλήψεις (πέντε την περασμένη εβδομάδα) ενώ ετοιμάζονται και νέα εντάλματα ο «πρωταγωνιστής» την υπόθεσης Ηλίας Μίχος επαναλαμβάνει ότι είναι αθώος για την μαστροπεία και προσπαθεί να βγει «λάδι»!

«Αυτή η υπόθεση είναι θλιβερή, είναι πρωτοφανής για την ελληνική κοινωνία. Δεν έχει ξαναέρθει τέτοια υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη. Η ανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί για την εμπλοκή του 54χρονου για τη περίπτωση μαστροπείας», δήλωσε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η δικηγόρος του Ηλία Μίχου, Μαρία Κουρτέση.

Και συνέχισε με σοκαριστικές δηλώσεις κατά της ανήλικης:

«Δεν τίθεται ζήτημα εάν αμφισβητείται ευθέως αυτό που κατέθεσε το παιδί, αλλά το πως διασταυρώνεται αποδεικτικά αυτό το οποίο λέει.

Το θέμα είναι ότι επειδή από μόνη της μία κατάθεση είναι ελλιπές αποδεικτικό μέσο και θα πρέπει να διασταυρωθούν οι καταθέσεις του παιδιού. Στα κακουργήματα της μαστροπείας κατάσχουμε υλικό, ψηφιακά πειστήρια, τα οποία ερευνούν οι Αρχές ενδελεχώς. Όσον αφορά τα ψηφιακά πειστήρια, έχει ολοκληρωθεί η έρευνα των κινητών τηλεφώνων, των τάμπλετ και των υπολογιστών. Εκεί δεν έχει βρεθεί τίποτα και με επίσημη απάντηση της εφαρμογής Blindchat δεν έχει βρεθεί εγκατεστημένη, αλλά ούτε έχουν βρεθεί οι υπόλοιπες εφαρμογές, όπως το Tinder, και αναζητήσεις σε site».

«Αυτό το οποίο ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μαστροπεία. Έχει παραδεχτεί αυτό που έχει παραδεχτεί (σ.σ.: την πράξη της ασέλγειας) και από εκεί και πέρα, τις λοιπές κατηγορίες δεν τις αποδέχεται. Δεν έχει αποδειχτεί η εμπλοκή του στη μαστροπεία. Θα πρέπει να βρεθεί ένα μήνυμα, μία επαφή, να βρούμε ένα συνοδό αποδεικτικό στοιχείο. Δεν υπάρχει», είπε η Κουρτέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.