ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο – «Ανελέητο ξύλο και λίμνη αίματος» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

Από τους αστυνομικούς γίνεται έρευνα για τη σύλληψή των δραστών, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο

Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο – «Ανελέητο ξύλο και λίμνη αίματος» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

Αιματηρό επεισόδιο που αποδίδεται σε οπαδικά κίνητρα, σημειώθηκε κοντά στο Εφετείο στη συμβολή των οδών Ραγκαβή και Λουκάρεως.

Περίπου τριάντα νεαροί επιτέθηκαν σε άλλα δύο άτομα έξω από καφετέρια τους χτύπησαν και τραυμάτισαν τον έναν με μαχαίρι στο μηρό.

Από τους αστυνομικούς γίνεται έρευνα για τη σύλληψή τους, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

«Κατεβήκαν με κλωτσιές και κάποιος από αυτούς τράβηξε ένα μαχαίρι. Τον μαχαίρωσαν στο πίσω μέρος του μηρού. Δεν κατάλαβα αν τους γνωρίζει. Κατάλαβα ότι υπάρχει κάποια δίκη. Ήταν ανελέητο ξύλο με γροθιές και μπουνιές. Ο άνθρωπος ήταν ήδη στα γόνατα και φώναζε βοήθεια. Ήταν γύρω στα τριάντα-κάτι, οι υπόλοιποι ήταν μικρότεροι, φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκουλοφόροι.

Ο άνθρωπος σώθηκε από τους αστυνομικούς που ήταν στην κλούβα και πέταξαν τρεις κροτίδες με αποτέλεσμα να διαλυθεί ο όχλος και να φύγει στα στενά. Ο άνθρωπος αυτός ενώ είχε μαχαιρωθεί δεν το είχε καταλάβει και ξαφνικά βλέπουμε μια λίμνη αίματος. Τότε ήρθε και ο δικηγόρος τους.

Πήραμε ένα μαντήλι και μια ζώνη από μια γιαγιά. Τον έβαλε στο αμάξι του ο δικηγόρος του και τον πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν τουλάχιστον 20 άτομα.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.