ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Εργατικό δυστύχημα στη Βάρη: Χωρίς δίπλωμα ο χειριστής του μηχανήματος που σκότωσε τον 56χρονο 

Η τραγωδία έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών που πραγματοποιούνταν στην περιοχή για την τοποθέτηση οπτικών ινών

Εργατικό δυστύχημα στη Βάρη: Χωρίς δίπλωμα ο χειριστής του μηχανήματος που σκότωσε τον 56χρονο 

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών για το εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (23/10) στη Βάρη με θύμα έναν 56χρονο, πατέρα δύο παιδιών.

Η τραγωδία έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών που πραγματοποιούνταν στην περιοχή για την τοποθέτηση οπτικών ινών και, σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα που συντάχθηκαν για την υπόθεση, ο θανάσιμος τραυματισμός του 56χρονου επήλθε έπειτα από λάθος που έκανε ο χειριστής του μηχανήματος διάνοιξης τομών σε δρόμους.

Ειδικότερα, η τραγωδία έγινε ενώ ο άτυχος 56χρονος βρισκόταν μέσα στο φρεάτιο πραγματοποιώντας εργασίες. Τότε το μηχάνημα που ανοίγει τρύπες στον δρόμο, πέρασε από πάνω του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Χειριστής του μηχανήματος ήταν ο πρώτος κατηγορούμενος.

Πρόκειται για έναν 21χρονο για τον οποίο προέκυψε μάλιστα ότι αν και χειριζόταν το μηχάνημα ως απομακρυσμένος χειριστής με κοντρόλ, εντούτοις δεν διέθετε δίπλωμα χειριστή για τη χρήση του μηχανήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είναι ένας 33χρονος ο οποίος βρισκόταν στο σημείο ως επιβλέπων μηχανικός του έργου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.