ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έσβησε» ξαφνικά 61χρονος στο Αίγιο – Τον βρήκε νεκρό η σύζυγός του στο Δημοτικό Στάδιο

Έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου

«Έσβησε» ξαφνικά 61χρονος στο Αίγιο – Τον βρήκε νεκρό η σύζυγός του στο Δημοτικό Στάδιο

Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά ένας 61χρονος άνδρας το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών ο άτυχος άνδρας δεν ανταποκρινόταν με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τον άτυχο 61χρονο βρήκε αναίσθητο εντός του γραφείου του γυναίκα, μέλος αθλητικού συλλόγου, που εκείνη την ώρα προπονείτο στο στάδιο, προκειμένου να του ζητήσει τα κλειδιά της αποθήκης για να πάρουν πράγματα που ήθελαν για την προπόνηση.

Η γυναίκα χωρίς δεύτερη σκέψη ενημέρωσε για το περιστατικό, ωστόσο ήταν αργά για τον 61χρονο οικογενειάρχη.

Τραγική ειρωνεία της μοίρας ότι η σύμβασή του είχε ανανεωθεί ως τον Ιούνιο του 2024 και αμέσως μετά θα έβγαινε σε σύνταξη.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας και έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία εκτιμάται πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.