ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Kαταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου και πυροβολισμοί στην Λάρισα – Νεκρός Σύρος δουλέμπορος

Έπεσε με το αυτοκίνητο σε τοίχο και συνέχισε την προσπάθεια να διαφύγει με τα πόδια

Kαταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου και πυροβολισμοί στην Λάρισα – Νεκρός Σύρος δουλέμπορος

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς και έναν νεκρό έλαβε χώρα σήμερα στην Λάρισα και συγκεκριμένα νωρίς το μεσημέρι, όταν η αστυνομία έλαβε σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan, με επιβαίνοντα έναν Σύρο (καταδικασμένο) δουλέμπορο, κινούνταν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τη συμπρωτεύουσα.

Ξεκίνησε η καταδίωξη από τα διόδια του Μοσχοχωρίου με τον οδηγό ωστόσο να μη σταματά σε κανένα από τα σήματα των αστυνομικών. Περνώντας τη Λάρισα, στο ύψος της Γυρτώνης ο οδηγός του οχήματος βγήκε από την εθνική και έκανε αναστροφή, μπαίνοντας μετά από λίγο ξανά στην ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα

Μετά τη Λάρισα βγήκε πάλι από τον αυτοκινητόδρομο επιλέγοντας το επαρχιακό οδικό δίκτυο και έχοντας από πίσω του περιπολικά που τον καταδίωκαν.

Τελικά εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα έξω από το χωρίο Μοσχωχώρι αφού αυτό έπεσε πάνω σε τοίχο και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Αργότερα, αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε και να τον τραυμάτισε θανάσιμα. Σύμφωνα με πηγές του onlarissa.gr, πρόκειται για 20χρονο Σύρο διακινητή παράνομων μεταναστών. Είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο εκτίοντας ποινή κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση παράνομων μεταναστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργμάτων Θράκης είχε καταδικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2022 σε ποινή φυλάκισης 46 μηνών και 20 ημερών «για παραλαβή από τα Ελβετικά σύνορα της χώρας πολιτών τρίτης χώρας χωρίς δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος με σκοπό προώθησης σε αυτή, κατά συρροή, εκ κερδοσκοπίας και με κίνδυνο για άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς σχετική άδεια ικανότητας, παράνομη είσοδο στη χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.