ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έβρος: Συνελήφθη Αλλοδαπός που έκρυβε ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και παράτυπο μετανάστη σε φορτηγό

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης

Έβρος: Συνελήφθη Αλλοδαπός που έκρυβε ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και παράτυπο μετανάστη σε φορτηγό

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων στον Έβρο ένας αλλοδαπός, που έκρυβε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, λαθραία τσιγάρα και ένα μετανάστη στο φορτηγό μετά ρυμουλκούμενου με το οποίο επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα από την Τουρκία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί το πρωί της Πέμπτης με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε κρύψει στο ρυμουλκό ένα μη νόμιμο μετανάστη με σκοπό να τον προωθήσει παράνομα στη χώρα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο ρυμουλκό βρέθηκαν κρυμμένες τέσσερις συσκευασίες με ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 30 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατασχέθηκαν το ρυμουλκό, τα ναρκωτικά, τα πακέτα τσιγάρων, τα χρήματα και το κινητό τηλέφωνο του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.