ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εύβοια: 55χρονος ξυλοκόπησε την γυναίκα του μπροστά το παιδί τους

Η υπόθεση του ζευγαριού έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων

Εύβοια: 55χρονος ξυλοκόπησε την γυναίκα του μπροστά το παιδί τους

Ακόμα μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας καθώς μια 47χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 55χρονο εν διαστάσει σύζυγό της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Αφορμή για την άνανδρη επίθεση εκ μέρους του Χαλκιδαίου συζύγου ήταν η επιθυμία του θύματος να αποχωρήσει από το σπίτι τους μην αντέχοντας πια τη συμβίωση μαζί του.

Η άτυχη γυναίκα ζήτησε να κινηθούν διαδικασίες διαζυγίου νιώθοντας πως δεν μπορεί να βρεθεί πλέον λύση στην πληθώρα προβλημάτων που προέκυψαν στον έγγαμο βίο τους, πράγμα που ο 55χρονος δεν δεχόταν.

Η υπόθεση του πρώην ζευγαριού έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων με την 47χρονη να εναποθέτει τις ελπίδες της για δικαίωση στη νομική οδό επιθυμώντας να αναλάβει την επιμέλεια του μικρού παιδιού τους το οποίο και διαμένει με τον πατέρα.

Η αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας τόσο στην Εύβοια όσο και στην υπόλοιπη χώρα, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής γεγονός που αναμφισβήτητα προκαλεί θλίψη αλλά και προβληματισμό στην ελληνική κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.