ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εύβοια: 69χρονος έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε και έπεσε σε λεωφορείο

Έχασε ακαριαία τη ζωή του

Εύβοια: 69χρονος έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε και έπεσε σε λεωφορείο

Σοβαρό τροχαίο σύγκρουσης ΙΧ με λεωφορείο σημειώθηκε την Τετάρτη (27/3) το μεσημέρι, έξω από την Ερέτρια, με αποτέλεσμα ένας 69χρονος να χάσει τη ζωή του.

Από την σφοδρή σύγκρουση, ο 69χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος και καταγόταν από την Αμάρυνθο, έχασε ακαριαία τη ζωή του και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής χρειάστηκε να επιχειρήσουν απεγκλωβισμό από την άμορφη μάζα στην οποία μετατράπηκε το αυτοκίνητο.

Ο 69χρονος οδηγός στην Εύβοια υπέστη καρδιακό επεισόδιο -Πως έγινε το τροχαίο

Οι αρχές εκτιμούν πως ο άνδρας ενδέχεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα το ΙΧ να πέσει ανεξέλεγκτο πάνω στο λεωφορείο. Σε κάθε περίπτωση διατάχθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του.

Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο των 13:00 από Κύμη για Αθήνα, γεμάτο με κόσμο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο έξω από την Ερέτρια, με αποτελέσματα να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο ηλικιωμένος άνδρας που οδηγούσε το ΙΧ.

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, Νίκος Σμπιλίρης, επιβεβαίωσε ότι οι επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους. Στην συνέχεια, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο το οποίο θα αναχωρούσε από το σημείο που έγινε το τροχαίο για την Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία οχήματα της πυροσβεστικής και ο διοικητής Κωνσταντίνος Ψαρρός, η αστυνομία, εθελοντές, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.