Εύβοια: Μοναχοί εγκλωβίστηκαν στα χιόνια κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Νικόλα

Την ασφαλή μετάβαση των μοναχών στο χώρο του μοναστηριού ανέλαβε η ομάδα της Αμαρύνθιας Άρτεμις

Εύβοια: Μοναχοί εγκλωβίστηκαν στα χιόνια κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Νικόλα

Συναγερμός σήμανε, το πρωί της Κυριακής, σε ορεινή περιοχή της Εύβοιας, για μοναχούς, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στα χιόνια, κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Νικόλα στην Άνω Βάθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μοναχοί εγκλωβίστηκαν στην Άνω Βάθεια του Δήμου Ερέτριας και συγκεκριμένα στο αγροτικό οδικό δίκτυο προς το μοναστήρι.

Άμεσα στο σημείο για τον απεγκλωβισμό τους κλήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η ομάδα της Αμαρύνθιας Άρτεμις.

Είναι καλά στην υγεία τους

Την ασφαλή μετάβαση των μοναχών στο χώρο του μοναστηριού ανέλαβε η ομάδα της Αμαρύνθιας Άρτεμις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι μοναχοί είναι καλά στην υγεία τους και ευχαρίστησαν τόσο τους εθελοντές όσο και τους προστρέξαντες πυροσβέστες για τις ενέργειες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.