ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 90χρονου που χάθηκε στην διάρκεια της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Οι προσπάθειες ανεύρεσης διεξάγονται με πολύ μεγάλη δυσκολία εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή

Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 90χρονου που χάθηκε στην διάρκεια της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Εκ νέου ξεκίνησαν από σήμερα το πρωί της Πέμπτης (9/2) οι έρευνες για τον εντοπισμό 90χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν, κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» στο Παρθένι της Εύβοιας.

Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης λαμβάνουν μέρος η Ομάδα Διάσωσης Ευβοίας SAR 3 12, η Πυροσβεστική Αλιβερίου, η 7η ΕΜΑΚ και η Αστυνομία.

Όπως δήλωσε η κόρη του αγνοούμενου οι προσπάθειες ανεύρεσης του ηλικιωμένου διεξάγονται με πολύ μεγάλη δυσκολία εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή καθώς οι δρόμοι είναι γεμάτοι από χιόνι και έχει δημιουργηθεί παγετός.

Η κόρη του 90χρονου, τόνισε πως είχε να επικοινωνήσει μαζί του από την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου όταν και μίλησαν προκειμένου να τον ρωτήσει εάν θέλει να του πάει φαγητό.

Ο ηλικιωμένος της είχε πει τότε πως δεν χρειάζεται να μεταβεί στο σπίτι καθώς επρόκειτο να φάει με φίλο του.

Το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου, η γυναίκα μετέβη στο σπίτι του πατέρα της, συνειδητοποίησε πως έχει εξαφανιστεί και ενημέρωσε τις Αρχές.

Μάλιστα στο τραπέζι του σπιτιού βρήκε άθικτο το φαγητό που του είχε ήδη αφήσει κατά την προηγούμενη επίσκεψή της αλλά και φρούτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως το Παρθένι είναι ένα από τα χωριά του δήμου Κύμης Αλιβερίου που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», καθώς το χιόνι φτάνει τους 60 πόντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.