Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στα Φάρσαλα προσπαθούν να εντοπίσουν τέσσερις ανήλικους Ρομά που επιτέθηκαν χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι σε έναν 30χρονο ο οποίος περνούσε με το ποδήλατό του τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα!

Ήταν λίγο μετά τις 10 τη νύχτα του Σαββάτου, όταν δέχθηκε την επίθεση ο ανυπεράσπιστος ποδηλάτης και αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν ο ιδιοκτήτης ενός παρακείμενου μίνι μάρκετ μαζί με τη μητέρα του, που είδαν τη βίαιη σκηνή. Όμως, δέχθηκαν και αυτοί άγρια επίθεση από τους μαινόμενους ανήλικους, οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν και τράπηκαν σε φυγή!

Τόσο ο 30χρονος όσο και η μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δράστες της αναίτιας επίθεσης, ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους και διενεργούν προανάκριση.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram