ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Φάρσαλα: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν ποδηλάτη – Επιτέθηκαν και σε γυναίκα που πήγε να τον σώσει

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δράστες της αναίτιας επίθεσης, ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους

Φάρσαλα: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν ποδηλάτη – Επιτέθηκαν και σε γυναίκα που πήγε να τον σώσει

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στα Φάρσαλα προσπαθούν να εντοπίσουν τέσσερις ανήλικους Ρομά που επιτέθηκαν χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι σε έναν 30χρονο ο οποίος περνούσε με το ποδήλατό του τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα!

Ήταν λίγο μετά τις 10 τη νύχτα του Σαββάτου, όταν δέχθηκε την επίθεση ο ανυπεράσπιστος ποδηλάτης και αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν ο ιδιοκτήτης ενός παρακείμενου μίνι μάρκετ μαζί με τη μητέρα του, που είδαν τη βίαιη σκηνή. Όμως, δέχθηκαν και αυτοί άγρια επίθεση από τους μαινόμενους ανήλικους, οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν και τράπηκαν σε φυγή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο ο 30χρονος όσο και η μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δράστες της αναίτιας επίθεσης, ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους και διενεργούν προανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.