ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φίλη του Νορβηγού που δολοφόνησε τον αστυνομικό στην Θεσσαλονίκη: «Όταν μιλούσε φαινόταν ξεκάθαρα ότι έχει ψυχική διαταραχή»

«Τα παιδικά του χρόνια ήταν όντως πάρα πολύ δύσκολα»

Φίλη του Νορβηγού που δολοφόνησε τον αστυνομικό στην Θεσσαλονίκη: «Όταν μιλούσε φαινόταν ξεκάθαρα ότι έχει ψυχική διαταραχή»

Οι Αρχές ερευνούν το παρελθόν 44χρονου Νορβηγού που δολοφόνησε με μια μαχαιριά στον λαιμό τον 32χρονο αστυνομικό σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές.

Αποκλειστικά στο MEGA μίλησε φίλη του Νορβηγού δράστη, η οποία έκανε λόγο για έναν ήρεμο άνθρωπο, ο οποίος δεν της είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Ωστόσο, η ίδια αναφέρει πως σε σοβαρές συζητήσεις που είχαν φαινόταν ότι βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

«Τα παιδικά του χρόνια ήταν όντως πάρα πολύ δύσκολα, αλλά δεν θα μιλήσω εγώ γι’ αυτό, εάν θελήσει θα το κάνει φυσικά ο ίδιος. Όταν όμως μιλούσε σοβαρά φαινόταν ξεκάθαρα ότι πάσχει από κάποια ψυχολογική διαταραχή, χωρίς όμως αυτό να τρομάζει τους γύρω του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.