ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φλώρινα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που παραβίαζε σπίτια – Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

Σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος

Φλώρινα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που παραβίαζε σπίτια – Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

Έπειτα από πολύωρη καταδίωξη στην περιοχή της Φλώρινας, οι Αρχές εξάρθρωσαν μια σπείρα που είχε διαπράξει τουλάχιστον τρεις διαρρήξεις σε σπίτια και ερευνάται αν τα τέσσερα μέλη της εμπλέκονται και σε άλλες.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. δυο οχήματα με επιβάτες τέσσερις Έλληνες ηλικίας 29, 36, 39 και 41 χρόνων.

Στο σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, ακινητοποιήθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 41χρονο, ενώ το Ι.Χ. φορτηγό με οδηγό τον 36χρονο και επιβάτες τους άλλους δυο ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να παρασύρει τους αστυνομικούς, οι οποίοι το απέφυγαν την τελευταία στιγμή!

Ο οδηγός τράπηκε σε φυγή με τα περιπολικά να τον καταδιώκουν και, αφού αποβίβασε σε άλλη περιοχή της Φλώρινας τον 29χρονο και τον 39χρονο οι οποίοι διέφυγαν πεζή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, συνέχισε την πορεία του.

Μετά από αρκετή ώρα, το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός, ενώ οι άλλοι δυο εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και συνελήφθησαν.

Όπως διαπιστώθηκε, την ίδια ημέρα είχαν διαρρήξει τρία σπίτια και είχαν αρπάξει χρήματα χρυσαφικά και κοσμήματα.

Στα δυο οχήματα που κατασχέθηκαν, βρέθηκαν μετρητά ύψους 1.547 ευρώ και πλήθος κοσμημάτων μέρος των οποίων αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής ομάδας με σκοπό την τέλεση διακεκριμένων κλοπών, απόπειρα ανθρωποκτονίας και απείθεια, κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.