
Στις φλόγες «τυλίχθηκε» το πρωί της Δευτέρας (15/12), φορτηγό που κινούνταν προς τα διόδια Αφιδνών.
Λόγω της φωτιάς στο φορτηγό η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα διεξάγεται μόνο από τη μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Δείτε φωτογραφίες:

Αντιθέτως, η κυκλοφορία προς Λαμία διεξάγεται κανονικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε, αφού έσκασε ένα από τα λάστιχα του φορτηγού, ενώ ήταν εν κινήσει.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.