ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φωτιά στη Ρόδο: Στον Αρχάγγελο τελείται η κηδεία του 39χρονου πυροσβέστη – Τι έδειξε η δεύτερη νεκροψία

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα υπάρχει οικονομική υποστήριξη στα παιδιά του εθελοντή μέχρι τα 18 τους έτη

Φωτιά στη Ρόδο: Στον Αρχάγγελο τελείται η κηδεία του 39χρονου πυροσβέστη – Τι έδειξε η δεύτερη νεκροψία

Στο νεκροταφείο του Αγίου Λάζαρου στον Αρχάγγελο τελείται αυτή την ώρα η κηδεία του 39χρονου εθελοντή, ο οποίος μαχόταν επί 10 μέρες με τις φλόγες που έκαιγαν τη Ρόδο.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», σήμερα διενεργήθηκε έλεγχος -στο πλαίσιο της νεκροψίας – νεκροτομής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας- από τεχνικό σύμβουλο, που όρισε η οικογένεια και τα αποτελέσματα αυτού αναμένεται να γνωστοποιηθούν, μετά την ολοκλήρωση εργαστηριακών εξετάσεων.

Από τη διενέργεια της νεκροψίας και νεκροτομής από την ιατροδικαστική υπηρεσία διαπιστώθηκαν παθολογικά αίτια, τα οποία διερευνώνται περαιτέρω με εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να προσδιοριστούν επακριβώς.

Υπήρχε ειδικότερα ένα οίδημα στο πόδι του, το οποίο πιθανολογείται ότι προκάλεσε εσωτερικά φλεγμονή που ερευνάται αν ήταν τελικώς μοιραία, ενώ ταυτόχρονα ερευνάται αν έτυχε της προβλεπόμενης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία με δεδομένο ότι ο θάνατος επήλθε 10 ημέρες μετά τη φωτιά, έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να οφείλεται σε εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, καπνών κλπ.

Ωστόσο, αναμένονται οι σχετικές διαπιστώσεις και του τεχνικού συμβούλου, για να διευκρινιστεί αν υπήρξε οίδημα και υγρό στους πνεύμονες και η γενεσιουργός αιτία αυτού.

Ο 39χρονος είχε καταγωγή από τον Αρχάγγελο Ρόδου και διέμενε στο χωριό Πυλώνα με την γυναίκα του και τα δυο τους μικρά παιδιά. Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα υπάρχει οικονομική υποστήριξη στα δυο παιδιά του εθελοντή μέχρι τα 18 τους έτη. Το ποσό που θα λαμβάνουν ως στήριξη ανέρχεται στα 24.000 ευρώ ετησίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.