ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο με τη δράση των εφοριακών στη ΔΟΥ Χαλκίδας – Η διεκπεραιώτρια με φάκελο στα χέρια 

Όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με το κύκλωμα των εφοριακών

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο με τη δράση των εφοριακών στη ΔΟΥ Χαλκίδας – Η διεκπεραιώτρια με φάκελο στα χέρια 

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον τρόπο που δρούσε το κύκλωμα των εφοριακών στη ΔΟΥ Χαλκίδας.

Πιο συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που έρχεται στο φως από τη δικογραφία απεικονίζεται η συλληφθείσα διεκπεραιώτρια σε κάποια στιγμή που βγαίνει από τη ΔΟΥ κρατώντας έναν φάκελο που κατά πληροφορίες τής είχε δώσει η διευθύντρια για υπόθεση επιχειρηματία.

Στο φως έρχονται και οι φωτογραφίες ενός εκ των θυμάτων των εφοριακών που φέρεται ότι είχε αφήσει έναν φάκελο στη διευθύντρια της Εφορίας.

Κατά πληροφορίες ήταν ο άνθρωπος που μόλις είχε παραδώσει 10.000 ευρώ στη διευθύντρια και μόλις εξήλθε του κτιρίου μπήκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι και συνέλαβαν την προϊσταμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.