ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φόβος και τρόμος έχει γίνει συμμορία τσιγγάνων στη Θεσσαλονίκη – Δεκάδες κλοπές

Ανάστατοι οι κάτοικοι

Φόβος και τρόμος έχει γίνει συμμορία τσιγγάνων στη Θεσσαλονίκη – Δεκάδες κλοπές

Ο τρόμος και η αναστάτωση των κατοίκων στις περιοχές του Πλαγιαρίου και του Τριλόφου Θεσσαλονίκης έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού γίνονται επανειλημμένα κλοπές σε σπίτια από συμμορία τσιγγάνων.

Η συμμορία μάλιστα, απαρτίζεται από δεκάδες άτομα που δρουν εδώ και αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ThessToday.gr, η ομάδα πραγματοποιεί βόλτες ανίχνευσης των μελλοντικών τους στόχων, τις πρωινές ώρες, ώστε να βρεθούν τα επόμενα θύματά των κλοπών τους.

«Έχουν ανοίξει επανειλημμένα πολλά σπίτια, όπου μάλιστα στο ένα επιτέθηκαν και στην οικιακή βοηθό. Γίνεται χρόνια αυτό το πράγμα και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο» αναφέρει κάτοικος του Πλαγιαρίου στο ThessToday.gr.

«Κάτοικοι έφυγαν από τα χωριά γιατί δεν ένιωθαν ασφαλείς»

Θύμα των επιτήδειων διαρρηκτών είναι και ο αντιδήμαρχος Θέρμης, Λάκης Μωραΐτης, ο οποίος δήλωσε στο ThessToday.gr πως πρόκειται για μία επικίνδυνη ομάδα που δρα ανενόχλητη λόγω της έλλειψης αστυνόμευσης στα μεγάλα χωριά της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

«Οι περιοχές του Πλαγιαρίου και του Τριλόφου έχουν εδώ και χρόνια πάρα πολλά προβλήματα όσον αφορά την αστυνόμευση.

Οι κλοπές είναι καθημερινές και δυστυχώς ανήκω και εγώ στους παθόντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα σε δύο μήνες, μπήκαν στο σπίτι μου ενώ βρισκόμουν μέσα με την οικογένειά μου, ενώ άνοιξαν και το αυτοκίνητό μου όταν το είχε η γυναίκα μου μέρ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.