ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φρίκη στην Αθήνα – Πατέρας βίαζε τις δύο κόρες του 

Τα κορίτσια επέμεναν τον εφιάλτη για χρόνια

Φρίκη στην Αθήνα – Πατέρας βίαζε τις δύο κόρες του 

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησαν δύο αδερφές από την Αθήνα οι οποίες ισχυρίζονται ότι ο ίδιος τους ο πατέρας τις κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των εννέα και 12 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το STAR, ο 55χρονος σήμερα άνδρας που μεγάλωνε μονός του τα παιδιά του απ’ όταν τον εγκατέλειψε η σύζυγός του, φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στις δυο κόρες του.

Μάλιστα δεν δίσταζε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές υποδυόμενος τον καλό πατέρα που είναι αγωνιστής της ζωής, ζητώντας από τον κόσμο να τον βοηθήσει με τρόφιμα και χρήματά για να τα βγάλει πέρα.

Τα κορίτσια επέμεναν τον εφιάλτη για χρόνια. Όταν η μεγαλύτερη κόρη ήταν 16 ετών και η μικρότερη 13, τότε εκμυστηρεύτηκε η μια στην άλλη το τρομερό μυστικό που κρατούσαν για χρόνια.

Τα δυο κορίτσια πέρυσι μίλησαν τελικά στην ετεροθαλή μεγάλη αδελφή τους η οποία με τη σειρά της τις συμβούλευσε να πάνε στη ΓΑΔΑ και να καταγγείλουν τον εφιάλτη που ζούσαν τόσα χρόνια.

Ενάμιση χρόνο μετά την καταγγελία ο 55χρονος συνελήφθη και πλέον κρατείται στις φυλακές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.