ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φθιώτιδα: «Καμπάνα» σε 61χρονο που επιτέθηκε σε γειτόνισσά του για ένα… κοτέτσι – Τι συνέβη

Ο 61χρονος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για ελαφρά σωματική βλάβη

Φθιώτιδα: «Καμπάνα» σε 61χρονο που επιτέθηκε σε γειτόνισσά του για ένα… κοτέτσι – Τι συνέβη

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών κατά συγχώνευση με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 60 ημερήσιων μονάδων προς 10 ευρώ, επέβαλλε το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λαμίας σε 61χρονο από χωριό της Λοκρίδας που είχε συλληφθεί για επίθεση σε βάρος 63χρονης γειτόνισσάς του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 61χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (26/9) μετά από καταγγελία της 63χρονης για πρόκληση σωματικών βλαβών, όταν εκείνη είχε πάει σε οικόπεδό της να περιποιηθεί τις κότες της.

Όπως ανέφερε η παθούσα, ο 61χρονος την έπιασε από το λαιμό και την έβρισε χυδαία γιατί τον ενοχλούσαν οι κότες που έχει κοντά στο σπίτι του.

Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 61χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι εκείνη τον έβρισε όταν της έκανε παρατήρηση για τη μυρωδιά που αναδύεται από το κοτέτσι που διατηρεί η γυναίκα κοντά στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, ο 61χρονος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για ελαφρά σωματική βλάβη, καθώς και για την κατηγορία της εξύβρισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.