ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φθιώτιδα: Ο εφιάλτης που έζησαν δύο ηλικιωμένα αδέρφια – «Τα λεφτά αλλιώς θα πεθάνετε – Θα σας κάψουμε»

«Μας έδεσαν τα χέρια σταυρωτά με ταινία, μας έδεσαν τα πόδια, μας φίμωσαν» λένε

Φθιώτιδα: Ο εφιάλτης που έζησαν δύο ηλικιωμένα αδέρφια – «Τα λεφτά αλλιώς θα πεθάνετε – Θα σας κάψουμε»

Έναν εφιάλτη έζησε μια 82χρονη η οποία έπεσε θύμα των ληστών μαζί με τον 85χρονο αδελφό της στη Φθιώτιδα το βράδυ της Τρίτης.

Όπως είπε ο τρόμος για τα δύο αδέλφια διήρκησε συνολικά τρεις ώρες: «Μας έδεσαν τα χέρια σταυρωτά με ταινία, μας έδεσαν τα πόδια, μας φίμωσαν εκεί και έλεγαν ‘’τα λεφτά αλλιώς θα πεθάνετε’’. Έψαχναν τα λεφτά, ‘’θα σας σκοτώνουμε, θα κάνουμε, θα φτιάξουμε’’. Έψαξαν το σπίτι, το έκαναν φύλλο και φτερό. Δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα, ούτε τα φάρμακά μας».

Σύμφωνα με την ηλικιωμένη γυναίκα «δεν μας χτύπησαν. Μόνο έλεγαν ‘’μην μιλάτε, θα σας σκοτώσουμε’’. Πήραν και μία ψαλίδα, αυτές που κόβουν τα πλέγματα, μας είπαν ‘’θα σας κόψουμε τα δάχτυλα’’. Το κινητό μας το έσπασαν, μας χάλασαν το ρούτερ, δεν είχαμε να πάρουμε τηλέφωνο. Ποιος να μας βοηθήσει; Δεν έχουμε κανέναν εδώ».

Οι δύο ληστές απείλησαν, μάλιστα, να κάψουν τα δύο αδέλφια: «Χαρτιά που είχαμε εδώ, τα έκαψαν στον διάδρομο. Έκαψαν και τα χαλιά, έριξαν οινόπνευμα και τα έκαιγαν. ‘’Θα σας κάψουμε μέσα’’, έδεσαν τον αδελφό μου σε μία καρέκλα ‘’θα σε πάρουμε να σε πάμε μέσα εκεί’’».

Κατά τη γυναίκα οι δύο ληστές «είχαν μαύρες κουκούλες, τα μάτια τους ήταν έξω και τα δόντια τους. Αυτοί πήγανε και χαλάσανε το ρολόι, σταμάτησε το ρεύμα. Σκίσανε στο σαλόνι μαξιλάρια, ρούχα. Έχουμε μία αποθήκη πίσω εδώ, από το σπίτι που έχουμε τα πράγματά μας, πήγαν τα άδειασαν όλα. Είχαμε ένα οίκημα, είχαμε λουλούδια, χάλασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά οι ληστές άφησαν τα δύο ηλικιωμένα αδέρφια στις 3 τα ξημερώματα και όταν ο 85χρονος τους έδειξε πού είχε 4.000 ευρώ του είπαν «να, έχεις λεφτά, φέρε και τα υπόλοιπα’’. Πήραν την κάρτα που είχαμε και φύγανε, αλλά δεν τους έδωσε το σωστό PIN ο αδελφός μου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.