ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Λέων για Μπάμπη: «Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί DNA του δράστη στα νύχια του»

«Έχουμε μία σορό που "μιλάει" και στοιχειοθετεί μια εγκληματική ενέργεια με συγκεκριμένο τρόπο»

Γ.Λέων για Μπάμπη: «Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί DNA του δράστη στα νύχια του»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (25/1) σε τηλεοπτική εκπομπή για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, τονίζοντας πως «υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί DNA του δράστη στα νύχια του» ενώ επεσήμανε ότι υπάρχει μία σορός που «μιλάει».

«Είναι σημαντικό ότι βρέθηκε η σορός και η όποια αλλαγή στο κατηγορητήριο επηρεάζεται και από αυτό το δεδομένο» υπογράμμισε ο ιατροδικαστής μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα».

«Έχουμε μία σορό που “μιλάει” και στοιχειοθετεί μια εγκληματική ενέργεια με συγκεκριμένο τρόπο, μία καραμπίνα με συγκεκριμένα φυσίγγια. Έχουμε και πληροφορίες για συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ δράστη και θύματος» είπε ο Γρηγόρης Λέων.

«Το ότι πέρασαν πολλές μέρες από τον θάνατό του, δεν μας βοηθάει στην ανεύρεση γενετικού υλικού, αλλά δεν είναι και απαγορευτικές οι μέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί DNA στα νύχια του θύματος, στα ρούχα του και επίσης να βρεθεί DNA και άλλα στοιχεία που να μας παραπέμπουν σε δράστη ή δράστες στον χώρο του εγκλήματος» δήλωσε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.