ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλάτσι: 25χρονος συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων

Γαλάτσι: 25χρονος συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες Κυριακή στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 25χρονος που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση του κατηγορούμενου στη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Γαλατσίου, συστήθηκε ειδική ομάδα έρευνας και κατόπιν αναζητήσεων επετεύχθη ο εντοπισμός και η πιστοποίηση της δράσης του.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 25χρονου στο Γαλάτσι, αλλά και στην μοτοσικλέτα του που είχε μόνιμα σταθμευμένη σε χώρο στάθμευσης άλλης οικίας στο Γαλάτσι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πλήθος αυτοσχέδιων νάιλον συσκευασιών, οι οποίες περιείχαν συνολικά 283,8 γραμμ. κοκαΐνης, 0,4 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών, το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.