ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γαμπρός Χ.Γιαλιά: «Δεν δεχόταν απειλές από κάποιον ούτε κόντρες είχε – Μόνος του κυκλοφορούσε»

Ο 59χρονος εκτελέστηκε με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μάνδρα Αττικής

Γαμπρός Χ.Γιαλιά: «Δεν δεχόταν απειλές από κάποιον ούτε κόντρες είχε – Μόνος του κυκλοφορούσε»

Ο γαμπρός του 59χρονου Χρήστου Γιαλιά που εκτελέστηκε ΑΚ-47 Καλάσνικοφ το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μάνδρα Αττικής, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως «δεν δεχόταν απειλές από κάποιον ούτε κόντρες είχε».

Παράλληλα, ανέφερε πως κυκλοφορούσε συνοδευόμενος από άτομα της προσωπικής του ασφάλειας μόνο όταν πήγαινε σε επαγγελματικό ραντεβού ή ήθελε να εισπράξει χρήματα από τις δουλειές του.

«Μια χαρά ήταν όλα. Δεν είχε προβλήματα καθόλου. Δεν δεχόταν απειλές από κάποιον ούτε κόντρες είχε με κανέναν. Ίσα ίσα οι δουλειές πήγαιναν και πολύ καλά.

Για αυτό δεν είχε και συνοδεία και τέτοια πράγματα. Μόνος του κυκλοφορούσε. Είχε συνοδεία μόνο όταν ήταν να πάνε κάπου να πάρουν λεφτά, να πληρώσουν τον κόσμο και τα λοιπά.

Ή όταν πήγαινε στην τράπεζα. Σαν απλός πολίτης κυκλοφορούσε, όπως όλοι μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, προχθές τον είχε πάρει η πεθερά μου να τον ρωτήσει αν χιόνισε και της είπε ‘όλα καλά μάνα, μια χαρά όλα’. Εργασιομανής ήταν, μια χαρά άνθρωπος, δεν είχε αντιπάθειες», τονίζει ο σύζυγος της αδελφής του θύματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.