ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαύδος: Άγνωστοι βανδάλισαν το σχολείου του ακριτικού νησιού

Οι ασυνείδητοι δράστες έσπασαν τα φώτα, έκοψαν το φιλέ του γηπέδου και κατέστρεψαν μέρος των υλικών για την κατασκευή του τάπητα

Γαύδος: Άγνωστοι βανδάλισαν το σχολείου του ακριτικού νησιού

Άγνωστοι βανδάλισαν το νοτιότερο σχολείο της Ευρώπης, το δημοτικό σχολείο της ακριτικής Γαύδου, προκαλώντας ζημιές που γεννούν οργή και πολλά ερωτηματικά για τα κίνητρα των δραστών.

Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωση του ο δήμος Γαύδου: «Από τη θρασύτητα και τη βιαιότητα αγνώστου-ων δεν γλίτωσε ούτε το σχολείο μας, στο οποίο προκάλεσε-αν σημαντικές φθορές (έσπασαν τα φώτα, έκοψαν το φιλέ του γηπέδου, κατέστρεψαν μέρος των υλικών που είχαμε προμηθευτεί για το φτιάξιμο του τάπητα του γηπέδου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακριτικό σχολείο μας, έχει δεχθεί δωρεές απ’ όλον τον κόσμο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετά ΜΜΕ το έχουν αναδείξει ως «φρουρό» της εκπαίδευσής μας. Είναι κρίμα, κάποιοι να έρχονται στο φιλόξενο νησί μας και να μη σέβονται ούτε καν το χώρο που τα παιδιά μας μεγαλώνουν και εκπαιδεύονται», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

gavdos_1
gavdos_2
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

gavdos_3
gavdos_4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.