ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Γάζωσαν» ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα

Πυροβόλησαν και σκότωσαν επιτόπου τον 38χρονο πρατηριούχο

«Γάζωσαν» ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι το πρωί σε ιδοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρκακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, πυροβόλησαν και σκότωσαν επιτόπου τον 38χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 88 στο ύψος του Γέρακα.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα ένα άλλο αυτοκίνητο λευκό στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα (ίσως και τέσσερα) τον πλησίασε και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν στο σημείο τουλάχιστον 25 κάλυκες.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένα καμένο βαν στην περιοχή της Παλλήνης και η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το άτομο που έπεσε νεκρό, στο πρατήριο υγρών καυσίμων, φέρεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές (σ.σ. το όνομά του έχει εμπλακεί σε υποθέσεις εκβιασμού και νοθείας καυσίμων), ενώ ως κίνητρο εξετάζεται αρχικά αυτό των προσωπικών διαφόρων. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν κατακλύσει την περιοχή αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και τυχόν αυτόπτες μάρτυρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.