ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γιάννενα: Γυναίκα πέθανε ξαφνικά και βρέθηκε από φίλη της μετά από ώρες

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση

Γιάννενα: Γυναίκα πέθανε ξαφνικά και βρέθηκε από φίλη της μετά από ώρες

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Γιάννενα με έναν ακόμα «ξαφνικό» θάνατο να προστίθεται στην μακάβρια αυτή λίστα.

Συγκριμένα μια γυναίκα βρήκε την επιστήθια φίλη της πεθαμένη στο διαμέρισμά της.

Η φίλη της διαπίστωσε πρώτη το τραγικό συμβάν και άμεσα ενημέρωσε τις Αρχές. Η 57χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, και ήταν νεκρή για αρκετές ώρες μέχρι που εντοπίστηκε από τη φίλη της, η οποία είχε κλειδιά και μπήκε στο διαμέρισμα. Ειδοποίησε πρώτα το ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός της, έχει να κάνει με παθολογικά αίτια. Για το συμβάν δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και τα ακριβή αίτια του θανάτου της 57χρονης θα φωτίσει η ιατροδικαστική εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.