ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γιάννης Μάρκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την επίθεση με 15 μαχαιριές

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε γνωστό Kέντρο της Αθήνας

Γιάννης Μάρκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την επίθεση με 15 μαχαιριές

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, τρεις εβδομάδες μετά επίθεση που δέχθηκε, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται, πως ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου στη Βαρυμπόμπη, δέχθηκε 15 μαχαιριές από έναν 25χρονο.

Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα. Δύο νεαροί 20 και 25 χρόνων αρχίζουν να τσακώνονται με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Μάρκου, Οι πέντε διαφώνησαν λεκτικά αλλά και σωματικά για την ουρά στην καντίνα, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Μάρκου

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε γνωστό Kέντρο της Αθήνας, όπου και παρακολούθησε από κοντά τον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς, Ελληνικά Καλλιστεία 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλευρό του βρέθηκε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Οι δύο άνδρες παρακολούθησαν από κοντά τον διαγωνισμό ομορφιάς με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.