ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Γλυφάδα – Κόρη καπετάνιου: «Δεν είχε πειράξει ούτε κουνούπι ο πατέρας μου – Είμαστε συγκλονισμένοι» (βίντεο)

«Πρέπει η κοινωνία και η πολιτεία να κοιτάξει το θέμα αυτό, έχει ξεφύγει»

Γλυφάδα – Κόρη καπετάνιου: «Δεν είχε πειράξει ούτε κουνούπι ο πατέρας μου – Είμαστε συγκλονισμένοι» (βίντεο)

Η κόρη του καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη, που δολοφονήθηκε χθες Δευτέρα (12/2) μέσα στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, από τον 76χρονο Αιγύπτιο, μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως «δεν είχε πειράξει ούτε κουνούπι ο πατέρας μου».

Ο Η.Κουκουλάρης προσπάθησε να προστατεύσει την Μ.Καρνέση και τον γαμπρό της Α.Βλασσάκη ζητώντας από τον δράστη να αφήσει το όπλο. Ως αποτέλεσμα ο δράστης τον πυροβόλησε και έπεσε νεκρός και εκείνος.

Η κόρη του μίλησε στο Πρωινό και ανέφερε σε ποια κατάσταση βρίσκονται:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη ώρα για εμάς. Δυστυχώς είμαστε συγκλονισμένοι. Η μητέρα μου, τα παιδιά, τα εγγόνια, οι γαμπροί. Αυτό το πράγμα που μας συνέβη δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους. Ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος.

Οι άνθρωποι όμως πως έχουμε καταντήσει, χειρότεροι από ζώα. Σκοτώνουμε ό,τι βρίσκουμε μπροστά μας. Το θέμα είναι γιατί έχουμε πάει εκεί. Ο πατέρας μου δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε ένα κουνούπι», είπε αρχικά η κόρη του.

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δε μπορούμε να μιλήσουμε. Πρέπει η κοινωνία και η πολιτεία να κοιτάξει το θέμα αυτό, έχει ξεφύγει. Δε ξέρουμε τι θα κάνουμε τώρα. Τώρα πρέπει να κλάψουμε τον άνθρωπό μας, τον πατέρα μας.

Ήταν ένας άνθρωπος αξιολάτρευτος, που δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψω. Είναι απερίγραπτο αυτό που περνάμε, χωρίς να υπάρχει λόγος υγείας, τίποτα. Στα καλά καθούμενα να συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.