ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν για Μ.Αναγνωστόπουλο: «Θα είναι με άλλους δολοφόνους, διεστραμμένους και ψυχοπαθείς»

«Ακόμα και η θανατική ποινή θα ήταν ανεπαρκής τιμωρία»

Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν για Μ.Αναγνωστόπουλο: «Θα είναι με άλλους δολοφόνους, διεστραμμένους και ψυχοπαθείς»

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, σε δηλώσεις του στην Daily Mail, μετά την απόφαση του Εφετείου να κρίνει ομόφωνα ένοχο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τόνισε μεταξύ άλλων πως «θα είναι με άλλους δολοφόνους, διεστραμμένους και ψυχοπαθείς».

Να υπενθυμιστεί πώς το δικαστήριο, καταδίκασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο σε ισόβια για τη δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν Κράουτς, 11,5 έτη για το μαρτυρικό θάνατο της Ρόξι, την ψευδή κατάθεση και τη ψευδομαρτυρία και χρηματική ποινή ύψους 21.000 ευρώ για τις αξιόποινες πράξεις.

Η δήλωσή του:

«Από την πρώτη φορά που ο δολοφόνος της κόρης μου εμφανίστηκε στο δικαστήριο, κάθε του εμφάνιση αποτελούσε ένα βασανιστήριο για την οικογένειά μου, Από τις ενοχλητικές του απόπειρες δικαιολόγησης στις αυτοπροωθητικές ομιλίες στο δικαστήριο μέχρι τις προσπάθειες να απεικονίσει την κόρη μου ως κακοποιό παιδιού, φαινόταν ότι ο εφιάλτης δεν θα τελείωνε ποτέ.

Λοιπόν τώρα φαίνεται σαν να έχει τελειώσει. Θα είναι περιορισμένος με άλλους δολοφόνους, διεστραμμένους, ψυχοπαθείς, και όμοιους στα καλύτερα χρόνια της ζωής του.

Θα είναι στα εξήντα όταν θα βγει με ανεξίτηλα σταμπαρισμένη επάνω του τη βρωμιά της φυλακής. Θα είναι ένας σπασμένος άνθρωπος, όχι πια ο λαμπρός, γοητευτικός πιλότος ελικοπτέρου με το ένδοξο μέλλον και μία όμορφη σύζυγο και οικογένεια, αλλά ένα ταλαιπωρημένος γέρος, που ζει στη φτώχεια ανίκανος να βρει την πιο ταπεινή δουλειά.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν θα είναι επαρκής τιμωρία για τη δολοφονία της όμορφης κόρης μου. Ακόμα και η θανατική ποινή θα ήταν ανεπαρκής τιμωρία γιατί όταν ένα κράτος σκοτώνει έναν δολοφόνο του δίνεται ένας γρήγορος ανώδυνος θάνατος ενώ εκείνος προκάλεσε έναν οδυνηρό και παρατεταμένο θάνατο στην κόρη μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, ο εφιάλτης τελείωσε και η οικογένειά μου και εγώ μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο να μεγαλώσουμε τον μικρό μου θησαυρό, την κόρη της Καρολάιν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.