ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Γυναίκες άρπαζαν χρήματα και ψώνια από ηλικιωμένους στην Άρτα

Η μια γυναίκα συνελήφθη

Γυναίκες άρπαζαν χρήματα και ψώνια από ηλικιωμένους στην Άρτα

Το κατάλληλο σύστημα είχαν βρει δυο επιτήδειες για να ξαφρίζουν ηλικιωμένους στην πόλη της Άρτας, καθώς η μια αποσπούσε την προσοχή του θύματος με τη μέθοδο της απασχόλησης και η άλλη άρπαζε όχι μόνο χρήματα από την τσέπη του, αλλά και τα… ψώνια του!

Τελευταίο τους θύμα ήταν ένας ηλικιωμένος τον οποίο πλησίασε η πρώτη την Πέμπτη και κατάφερε να τον απασχολήσει, για να “βουτήξει” η συνεργός της 300 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού του. Μάλιστα, επειδή ο ανυποψίαστος άνδρας είχε αφήσει κάτω τις τσάντες με προϊόντα αξίας 100 ευρώ που είχε αγοράσει, η “μακρυχέρα τις άρπαξε και αυτές και έγινε καπνός!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι δυο δράστιδες ταυτοποιήθηκαν από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια και η μια από αυτές συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 ευρώ. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για κλοπές, ενώ αναζητείται η συνεργός της τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.