ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία Ερατούς στη Λέσβο: Ξέσπασε η μητέρα της 24χρονης – «Είναι μία πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ»

«Έσβησαν όλα, δεν μπορούσα να το πιστέψω»

Δολοφονία Ερατούς στη Λέσβο: Ξέσπασε η μητέρα της 24χρονης – «Είναι μία πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ»

Η γυναικοκτονία της αδικοχαμένης Ερατούς στη Λέσβο είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα. Πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης κοπέλας, η μητέρα της ξεσπάει λέγοντας ότι  «Ο χρόνος δεν είναι γιατρός, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι εχθρός. Είναι μία πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ και συνέχεια αιμορραγεί».

«Έσβησαν όλα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν από μικρά παιδιά μαζί. Δεν είχε δείξει τέτοια σημάδια», είπε στο Mega.

Η μητέρα της Ερατούς ξεκαθάρισε πως θα ήθελε τα ισόβια να είναι ισόβια και τόνισε πως «είναι οδυνηρό να ξαναβλέπεις τον δολοφόνο του παιδιού σου».

«Δεν έχει μετανοήσει. Με τίποτα δεν θα τον συγχωρήσω που αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού μου». Όσο για την εγγονή της, είπε ότι είναι ίδια η Ερατώ. «Ξανά μεγαλώνουμε τη μικρή Ερατώ. Είναι ευλογία Θεού να έχεις τη συνέχεια του παιδιού σου, αλλά είναι και τρομερά δύσκολο συγχρόνως. Το θωρακίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε η μητέρα της Ερατούς, η οικογένεια θέλει να αρχίσει η δίκη για να τελειώνει αυτό το μαρτύριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.