ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου είπε όλα όσα συνέβησαν στην ανακρίτρια – Ο ίδιος θα απολογηθεί σήμερα

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα ζητήσουν η δικηγόρος να εξεταστεί από ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται

Η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου είπε όλα όσα συνέβησαν στην ανακρίτρια – Ο ίδιος θα απολογηθεί σήμερα

Η σύζυγος του 52χρονου δικηγόρου των Αθηνών, που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της έδωσε χθες κατάθεση στην ανακρίτρια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακρίτρια μετέβη χθες αργά το βράδυ με περιπολικό στην οικία του ζευγαριού, είδε σε τι κατάσταση βρίσκεται η δικηγόρος και της πήρε κατάθεση.

Ίδιες πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα είπε όλα όσα συνέβησαν με την κατάθεση αυτή να καθορίζει τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θα ζητήσουν η δικηγόρος να εξεταστεί από ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ο γνωστός δικηγόρος που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, απολογείται σήμερα για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Αναμένεται να επιμείνει στον ισχυρισμό του ότι η σύζυγός του τραυματίστηκε όταν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού τους.

Ισχυρισμοί που σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές δεν κρίνονται ως βάσιμοι, λόγω και της κατάθεσης του γιατρού που εξέτασε τη γυναίκα, παρότι η επίσης γνωστή δικηγόρος δεν έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος του.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ. ο 52χρονος δικηγόρος τον Οκτώβριο του 2017, είχε καταγγελθεί από την τότε σύζυγό του για την εμπλοκή του σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ο γιατρός που τα ξημερώματα της Κυριακής (16/06/2024), είδε άγρια χτυπημένη την σύζυγο του δικηγόρου, αναφέρει με λεπτομέρειες όσα αποκρουστικά αντίκρισε και αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία με αποτέλεσμα ο 52χρονος να συλληφθεί για ενδοοικογενειακη βια και να ασκηθούν σε βάρος του διώξεις κακουργηματικου χαρακτήρα.

«Κλινικά, φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτος, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους» αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του ο γιατρός, ενώ η εικόνα που περιγράφει παρακάτω προκαλεί τρόμο και αποτροπιασμό. Η γυναίκα όπως λέει «φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της».

Μάλιστα όπως επισημαίνει όταν τη ρώτησε αν ο άνθρωπος που την μετέφερε στο νοσοκομείο τη χτύπησε αυτή έγνεψε καταφατικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.